Gå till innehåll
Svenska Badmintonförbundet
Svenska Badmintonförbundet

Villkor Onlinebetalning Licenser

Svenska Badmintonförbundets information om villkor för leverans, ångerrätt, reklamation vid köp av tävlingslicens

Svenska Badmintonförbundet (SBF)
Box 11016 100 61 Stockholm
E-postadress
info@badminton.nu
Organisationsnummer 817601-1495

Varans eller tjänstens huvudsakliga egenskaper
Tävlingslicens som berättigar till deltagande i av SBF sanktionerade tävlingar och seriespel.

Pris och villkor för betalning, inklusive skatter och avgifter
Tävlingslicensen behöver registreras eller förnyas när man skall anmäla sig till tävling eller spela seriespel för en ny säsong (1 juli till 30 juni). Detta är obligatoriskt för samtliga tävlingsspelare och rekommenderas för motionärer i D-klasstävling. Tävlingslicensen gäller sedan för hela säsongen, dvs fram till 30 juni. Här hittar du aktuell prislista över SBF:s tävlingslicenser. SBF förbehåller sig rätten att ändra priserna. Betal- eller kreditkort debiteras i samband med beställningen.

Tävlingslicens
Avgift per säsong (1 juli till 30 juni)

Villkor för leverans
När du beställer produkter ska du lägga dem i en kundkorg och därefter flyttas du till kassan. Produkterna du valt visas på en separat sida. Du kan godkänna beställningen genom att kvittera att du läst beställnings- och leveransvillkoren och genom att klicka "Betala". Efter detta kan du inte längre ändra din beställning. Du får en elektronisk orderbekräftelse där du kan kontrollera beställningsuppgifterna.

För att kunna beställa tävlingslicens ska du ha personliga bankkoder eller ett kreditkort. Beställning av utdrag och intyg förutsätter dessutom inloggning med stark autentisering via identifieringstjänsten [uppdateras].
Betalningen sker via Swedbank Pay. Tjänsten utnyttjar [uppdateras] betalningsförmedlingstjänst.

Förutsättningar för ångerrätten
Du har rätt att frånträda detta avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar. Ångerfristen löper ut 14 dagar efter inköpsdatum. Vill du utöva ångerrätten ska du till info@badminton.nu skicka ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut att frånträda avtalet. Har licensen använts vid tävlingsanmälan är ångerrätten förbrukad. Notera att det är din badmintonförening som ansvarar för att anmäla till tävlingar. Du kan använda den bifogade standardblanketten för utövande av ångerrätten, men det är inte ett krav. För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut.
Länk till Konsumentverkets ångerblankett:
https://www.konsumentverket.se/globalassets/publikationer/kontrakt-och-mallar/standardmall-information-om-angerratten-2022-konsumentverket.pdf Länk till annan webbplats.

Rätten till reklamation
Tjänsten är felaktig om tjänsten inte stämmer överens med vad du och leverantören har avtalat om.

Publicerad: 2024-04-19

Senast uppdaterad: 2024-04-19

Sponsorer