Gå till innehåll
Svenska Badmintonförbundet
Svenska Badmintonförbundet

Ludvig Petré Olsson avslutar sin tid på BSE

Ludde har haft det svårt med motivationen under den senaste tiden och haft löpande dialog med sin huvudtränare Henri Hurskainen och övriga ledningen. Nu han han fattat beslutet att flytta hem till Trollhättan och landa i andra intressanta framtidsplaner.

Sportchef PH Croona om Luddes avslut: "Ludde har bidragit med mycket både på och utanför banan på BSE. Vi har stor respekt för hans beslut samtidigt som vi hade önskat att han stannat kvar i träningsmiljön". Ludde avslutar med: " Jag vill tacka spelarna och tränarna på BSE för träning, stöttning och gemenskap". Badminton Sweden önskar Ludde lycka till framöver🌞

Publicerad: 2023-08-15

Senast uppdaterad: 2023-08-15

Sponsorer