Gå till innehåll
Svenska Badmintonförbundet
Svenska Badmintonförbundet

Samarbeten

Applikation för planering och registrering av bland annat träning, tävling och välmående. Coachopt är utvecklat av Albin Hjelm (Centertränare) tillsammans med Badmintonförbundet samt med feedback från RF Elitidrott. Coachopt används som standard för spelare och tränare i Elittruppen, Observationstruppen, elever och lärare på badmintongymnasier samt deltagare i GROW (Badmintonförbundets projekt för ökad spelar- och tränarutveckling under högstadiet).

Samarbetspartner med Badminton Sweden Elitcenter och spelarna i Elittruppen. Badminton är en idrott som har hög påfrestan på fötterna, fotlederna och knäna. Via Teamolmed har Elittruppen möjlighet att få individuella ortopediska sulor i sina badmintonskor. Badmintonförbundet är mycket tacksamma för samarbetet och hur det utvecklar vår verksamhet.

AI-analys för badminton, spännande! Utvecklat av Kári Gunnarsson, en f.d. Isländsk toppspelare som bott i Danmark under många år. Flera förbund, bland andra Danmark och Nederländerna, har startat upp samarbeten med Clutch. Badmintonförbundet arbetar med Clutch för analys av oss själva, motståndare samt för att ta fram datapunkter för framtidens badminton.

Victor Bengtssons arbetar som fysiotreapeut och fystränare vid Badminton Sweden Elitcenter och är även koppad till andra delar av Elitprogrammet. The Winning Edge är hans privata verksamhet där han sprider den senaste forskningen inom bland annat fysträning och omsätter den i praktiken. Via ett tätt samarbete med The Winning Edge/Victor Bengtsson har vi möjlighet till en förbättrad spelar- och tränarutveckling.

UP Uppsala är ett utvecklingscentrum för fysisk träning och tävlingsidrott. Elittruppen och Riksidrottsgymnasiet Uppsala genomför fysträning och fystester på UP Uppsala och är mycket nöjda med samarbetet, lokaler och utrustning.

UP Uppsala erbjuder hjälp med att kartlägga sina behov med hjälp av fys- och hälsotester. Som kund kan du bland annat få individuella träningsprogram, behandling, föreläsningar och kurser.

Brand Communication levererar anpassade produkter och lösningar inom produktmedia. Vi hjälper er att planera och köpa in optimal volym av rätt produkt till rätt kvalité och enligt önskat pris. Det löser vi hos rätt leverantör från Sverige eller från utlandet. En av Brand Communications största styrkor är bredden av Leverantörer. För att vi skall vara en av de bästa aktörerna jobbar vi efter våra prioriterade värderingar.


Sponsorer