Gå till innehåll
Svenska Badmintonförbundet
Svenska Badmintonförbundet

Selma laddad för Askim: ”bra att få möta tuffa spelare”

Nu drar SGP i Askim igång. En av alla spelare är Selma Arvidsson från Umeå, en talang som gillar tävlingsformen SGP och hoppas på nya framgångar under helgen. Hittills har nämligen SGP:n varit framgångsrik för ”Sveriges bästa Selma”.

”Jag tycker att SGP är en väldigt bra tävling! Det är en tävling där det ofta kommer många bra spelare vilket skapar en hög nivå! Extra kul blir det också när tävlingens arrangemang och inramning blir på ett proffsigt sätt, som skapar stämning och gör det lite mer speciellt. Sen eftersom det också är utslagning direkt i alla kategorier blir ju alla matcher viktiga, Dessutom om många spelare i Sverige åker på SGP-tävlingarna kan man få möta Sverigetoppen.”

Hur har resultaten varit för dig under tidigare deltävlingar?
”Jag tycker ändå att det har gått rätt bra på de senaste SGP-tävlingarna. Har tagit mig till semifinaler i både singel och mixed men även final i DS. Det är roligt att få möta bra och tuffa spelare och kämpa för att vinna matcher!”

Nu är det en ny tävling som gäller…
”Ja, och jag ser fram emot Askim, jag är taggad på en bra tävling med många bra matcher. Jag kommer att spela singel och mixed med Helmer Andersson, som jag även gjort de andra SGP-tävlingarna och hoppas att få spela SGP slutspelet i dessa kategorier! Då jag inte har någon seger än i SGP så hade det såklart varit kul om man kunde uppnå det denna helg.”

Huvudtävlingen följer du som vanligt på Badmintonplay.se med start under lördagen.

Länk till sändningen: https://badmintonplay.se/sgp-badminton Länk till annan webbplats.

Lottning: https://badmintonsweden.tournamentsoftware.com/tournament/9F62015D-DBC8-4672-B016-1FB7A23AFBDA Länk till annan webbplats.

Nuvarande ställning i SGP: https://badminton.nu/spela--tavla/tavla/tavla-nationellt/svenskt-grand-prix--sgp Länk till annan webbplats.

Lycka till alla inblandade!

Selma in action. Nu väntar nya utmaningar i helgens SGP i Askim.

Publicerad: 2024-03-14

Senast uppdaterad: 2024-03-14

Sponsorer