Gå till innehåll
Dalarna
Dalarna

Anmälan och viktig information

Vill Du vara med i Dala Cupen?

Anmäl dig i första hand till din tränare eller tävlingsansvarig hos din badmintonklubb, senast en vecka innan aktuellt tävlingsdatum. Klubben skickar sedan in anmälan till oss, så vi kan förbereda och göra i ordning startlistor.

Varför måste Du anmäla dig via klubben?

Din tränare är den som vet bäst hur duktig just du är. Därför ska tränarna från respektive klubb rangordna sina spelare vid anmälan till oss.

Vilken tid börjar tävlingen?

Dala Cupen börjar alltid med ett upprop, där vi kollar att just du finns på plats och kan vara med. Tid för upprop skickas ut till din badmintonklubb, hör med din tränare. Efter uppropet gör vi i ordning alla divisioner och startar matcherna så fort vi kan.

Kom i tid till uppropet!

För att tävlingen ska flyta på ett smidigt sätt är det viktigt att du kommer i god tid till uppropet. Annars måste vi stryka dig från den aktuella omgången.

Är Du anmäld, men kan inte komma...?

Är du anmäld, men kan inte komma? Då är det extra viktigt att du meddelar detta, antingen till någon kompis (eller tränare/ansvarig) som ska vara med eller att du kontaktar någon av oss!

  • Dan mobil: 070-366 00 02
  • Magnus mobil: 070-207 33 10

Har Du glömt att anmäla dig?

Om du glömt bort att anmäla dig till din tränare går det bra att ringa till Dan eller Magnus (se mobilnummer ovan) ända fram till tävlingsdagen. Du måste då ange ditt namn (för- och efternamn), födelsedata (år-månad-datum) samt vilken klubb du spelar för.

Publicerad: 2022-12-07

Senast uppdaterad: 2022-12-07

Sponsorer

Postadress

Dalarnas Badmintonförbund
Stefan Birgersson, Smedjev. 2
774 67 Horndal

Kontakta oss

Mobil: 0705 226 215
E-post: beson@spray.se