Gå till innehåll
Svenska Badmintonförbundet
Svenska Badmintonförbundet

Rickard satsar på mixed i Norge: ”Det absolut bästa för mig just nu”

Rickard Nilsson påbörjar en mixedsatsning i vårt västra grannland.

”Mina tankar framåt är att jag ser fram emot att påbörja en hundraprocentig satsning tillsammans med min mixedpartner Helle-Sofie Sagøy. Vidare så ser jag att man måste våga göra förändringar för att kunna växa som spelare och människa. Som idrottare på elitnivå är det extra viktigt att man har hundratio procent tro på att det man gör är det bästa för en själv. Och som jag ser på det, så är en övergång till Norge det absolut bästa för mig just nu.”

”Jag vill tacka Rickard för alla fina matcher, resultat och PR för parabadminton som han bjudit på under åren, säger Åsa Strindlund, förbundschef. Vi har ett gott samarbete med Norges Badmintonförbund och ser fram emot att följa Rickards mixedsatsning tillsammans med Helle och önskar dem all framgång.”
Även sportchef PH Croona önskar Rickard stort lycka till med sin utveckling och resan mot Los Angeles och Paralympics 2028.

Publicerad: 2024-01-13

Senast uppdaterad: 2024-01-13

Sponsorer