Gå till innehåll
Svenska Badmintonförbundet
Svenska Badmintonförbundet

SM-besök genom Klubbresan lockar: ”Ett stort tryck direkt”

Någon vecka har gått sedan ansökan öppnades och intresset är stort.
”Det är många som hört av sig och nu sonderar terrängen för att för att göra en klubbresa till Göteborg 2-4 februari”, säger Claes Johansson.

Fyra föreningar är helt klara och har fått sina ansökningar godkända, Åby, Påvelund, Trollhättan och LUGI. I omfång rör det sig om totalt 150 personer.
”Inbjudan har gått ut till hela Badminton-Sverige, där man får en chans att samlas, träffa likasinnade, utbyta erfarenheter, stimuleras, och förstås, se våra bästa spelare göra upp om medaljerna. Det blir ju samtidigt en möjlighet att stötta sina egna spelare i turneringen, på läktarplats i Kvibergs Parks Sporthall.

Claes räknar med att flera ”långväga föreningar” kommer till Göteborg, men där basen troligen kommer att utgöras av närliggande klubbar.
”Det finns en oerhörd potential. Bara i närmiljön, inom en timmes avstånd, finns det ett 30-tal klubbar. Och det finns ett sug att se bra badminton i regionen.”

Så går det till:
Minimiantal för att kunna söka föreningsstödet är minst fem personer. Ansökan ska vara inskickad allra senast
16 januari (först till kvarn).
Läs mer och ansök här Word, 116.1 kB..

Vid frågor eller funderingar, kontakta Claes, vår förenings- och distriktsutvecklare, på tel 0707-682740 Länk till annan webbplats. eller claes.johansson@badminton.nu.

Välkommen med er ansökan!

Publicerad: 2023-11-28

Senast uppdaterad: 2023-11-30

Sponsorer