Gå till innehåll
Svenska Badmintonförbundet
Svenska Badmintonförbundet

Klubbresan Swedish Open: ”Intresset är stort”

För en dryg vecka sedan öppnade vi anmälan och vilken rivstart det blev.
Tillhör ni också raden av föreningar som är intresserade att se badminton i toppklass under Victor Swedish Open?

Veckoslutet 18-21 januari är det dags, och det är glädjande att kunna konstatera: svensk badminton sluter upp och kommer återigen att vara med och fylla läktarna i IFU Arena, Uppsala.
”Vi har beslutat att satsa egna medel för att få till det här, som en permanent del i vår verksamhetsplan och budget, säger Claes Johansson, förenings- och distriktsutvecklare. Vi har valt att göra investeringen av det enkla skälet att vi tror på mötesplatsen som evenemanget bidrar till, där man kan mötas över gränserna och samtidigt låta sig inspireras av badminton på världsnivå. Värdena är många och bidrar till utveckling på många olika plan.”

I skrivande stund är fyra föreningar och 100 personer anmälda och det fylls hela tiden på.
”De fyra första föreningarna är Fjärdhundra, Sandviken, Trosa och Trollhättan. Innan vi är i mål hoppas jag att vi kan landa på siffrorna för den förra Klubbresan, det vill säga 30 föreningar och omkring 800 deltagare. Jag vill skicka ut till badminton-Sverige; vare sig ni sökt och varit med tidigare, grip tillfället och var med i januari, det vinner er förening på.”

Hur man söker?
Minimiantal för att kunna söka föreningsstöd är minst fem personer. Ansökan ska vara inskickad allra senast 18 december, men ju tidigare desto bättre. Mottagare: claes.johansson@badminton.nu
Läs mer om hur ni söker här Word, 128.4 kB..

Vid frågor eller funderingar, var snäll och kontakta Claes, vår förenings- och distriktsutvecklare, på tel 0707-68 27 40 (eller e-post som ovan).
Publicerad: 2023-11-23

Senast uppdaterad: 2023-11-23

Sponsorer