Gå till innehåll
Svenska Badmintonförbundet
Svenska Badmintonförbundet

Ranking på Distriktsmästerskap – så fungerar det

För att öka intresset för deltagande i Distriktsmästerskapen (DM) finns möjligheten att inkludera DM i Sverigerankingen. Varje distrikt äger själva möjligheten att välja om man vill ansluta sitt DM till rankingen.
Nytt för i år är att rankingpoäng för tävlingen kan erhållas även om damer tillåts ställa upp i herrklass.

 

Att erbjuda rankingpoäng för DM är helt frivilligt och varje distrikt väljer själva om ranking ska användas eller inte. För att rankingpoäng ska kunna delas ut ställs krav på att DM tävlingarna följer regelverket för tävlingar som ingår i rankingsystemet. Görs avsteg från tävlingsreglerna kommer tävlingen inte att kunna generera rankingpoäng.
Läs mer om hur det fungerar här Word, 22.9 kB..

Publicerad: 2023-10-05

Senast uppdaterad: 2023-10-05

Sponsorer