Gå till innehåll
Svenska Badmintonförbundet
Svenska Badmintonförbundet

Frida Kjellén – en stipendiat som gör skillnad

I samband med en middag under lördagens verksamhetskonferens i Uppsala offentliggjordes att vinnaren av Janne Åhrbergs Ledarstipendium går till en verkligt bra förebild i badminton-Sverige.
”Jag är väldigt stolt över det här priset, sa Frida Kjellén i sitt tacktal, och det motiverar mig framåt, att få komma hem och fortsätta mitt arbete, och känna den här uppskattningen.”

Så här lyder vinnarmotiveringen:
”Frida Kjellén är en föreningsledare som ägnar sig helhjärtat åt badminton.I Badmintonklubben Tellus i Ulricehamn har hon axlat många olika roller sen hon började spela som åttaåring. Frida började tidigt som tränare och har sen dess engagerat sig i klubbens alla funktioner, inte minst som tävlingsledare och styrelseordförande.

Frida är fenomenal på att entusiasmera och få spelare att tro på sig själva. Denna förmåga, att med stor passion för sporten sprida glädje och få ungdomar att leva upp genom badminton, gör Frida till en viktig förebild.

Med hjärtat fyllt av badminton öser Frida Kjellén omtanke och värme över sina spelare, och är ett lysande exempel på en ledare som är viktig för svensk badmintons utveckling.”

Stort grattis Frida och lycka till i ditt viktiga värv i framtiden!

Publicerad: 2023-09-27

Senast uppdaterad: 2023-09-27

Sponsorer