Gå till innehåll
Skånes badmintonförbund
Skånes badmintonförbund

Föreningsutveckling

Viktigt!

Ha kontakt med en utbildningskonsulent. www.rf.se/skane Länk till annan webbplats.

- Inom varje distrikt finns ett SISU Idrottsutbildarna och Idrottsförbund. De har anställda föreningsutvecklare som arbetar med föreningar i sitt respektive distrikt. De erbjuder stöd och hjälp inom föreningsutveckling samt ett gediget utbildningsutbud för hela föreningen. Dessa samverkar i dagsläget med föreningsutvecklare från Svenska Badmintonförbundet.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Föreningens administration

Alla föreningar ska idag ha en IdrottOnlinesida till hands. I det systemet finns bl.a. tre delar som är oerhört viktiga att föreningen regelbundet uppdaterar.

Medlemsregistrering
- Alla föreningens medlemmar skall finnas registrerade i IdrottOnlines medlemsregister. Använd systemet så att det alltid är väl uppdaterat.
LOK-stöd
- Det lokala aktivitetsstödet registreras och uppdateras lämpligen i IdrottOnline. För att få fullt stöd framöver krävs att alla registrering sker via IdrottOnline.
Utbildningsmodulen
- Via utbildningsmodulen kan föreningen registrera all utbildningsverksamhet (lärande och utvecklande aktiviteter). En kontakt med Utbildningskonsulent via SISU Idrottsutbildarna är en förutsättning för denna registrering.

Dessa tre delar skapar tillsammans det nya föreningsstöd från Badminton Sweden som börjat gälla redan i år och utbetalades första gången i maj månad. Även dessa delar är avgörande för att Badminton Sweden i fortsättningen ska få bidrag från RF.

Utbildning i IdrottOnline ges flera gånger om året. Mer information! Länk till annan webbplats.

Sponsorer

Postadress

Skånes Badmintonförbund
Roland Jönsson, Vråkvägen 9
274 33 Skurup

Kontakta oss

Tel: 0704865754
E-post: sdf@skanesbadminton.com