Gå till innehåll
Svenska Badmintonförbundet
Svenska Badmintonförbundet

SGP-final i Umeå väntar

En intensiv, underhållande och spännande helg väntar i Umeå när finalen av Swedish Grand Prix ska avgöras. Fyra deltävlingar har spelats och nu ska de slutgiltiga placeringarna (och segercheckarna) delas ut.

Mio Molin säger så här om lördag-söndag, hemmaspelaren som ställer upp i både herrdubbel och mixed.
”Det kommer att bli en väldigt kul och intressant helg, med många roliga matcher och förhoppningsvis mycket publik och stöd på hemmaplan. Mina mål är att prestera mitt bästa under mina förutsättningar och försöka vinna så många matcher som jag kan. Det bästa som skulle kunna hända är såklart att jag vinner någon av kategorierna, men förväntningarna är lite lägre då jag siktar på minst en tredjeplats i dubbel.”

Fakta och så följer du finalen:
Slutspelet avgörs i Umeå med 60 000 kronor i prispengar, där IFK Umeå är arrangör.

Avgörandet spelas mellan de åtta främsta i varje kategori, baserat på de resultat som gjorts på de totalt fyra SGP-tävlingar som arrangerats.

Se allt på plats om du har möjlighet, på Badmintonstadion, eller via Solidsport, där du kan hitta alla matcher här: https://solidsport.com/sgp-badminton Länk till annan webbplats.

Scoreboardlive:
https://www.scoreboardlive.se/tournament/show/1292 Länk till annan webbplats.

Event Corner: Ta del av intervjuer med spelare och andra aktörer, live från Umeå under både lördag och söndag. Gå in på Facebook (Badminton Sweden) och ta del av allt direkt eller i efterhand.

Mio Molin siktar på topplaceringar i Grand Prix i Umeå.

Publicerad: 2023-05-18

Senast uppdaterad: 2023-05-18

Sponsorer