Gå till innehåll
Svenska Badmintonförbundet
Svenska Badmintonförbundet

Coach level 1 och 2 - boka in era tränare

Badminton Swedens utbildningsverksamhet tipsar om att anmäla era tränare till våra centrala tränarutbildningar Coach Level 1 och Coach Level 2.

Coach level 1
Omfattar två helger (Del 1 och Del 2) med hemuppgifter., inklusive tränarpraktik däremellan. Målgrupp är motiverade kandidater med grundläggande badmintonerfarenheter/kunskaper. Åldersgräns 18 år. 16-17-åringar med lämplig tränarbakgrund får delta, men erhåller inte certifikat förrän de fyllt 18 och genomgått godkänd certifiering vid separat tillfälle.

  • Halmstad Del 1: 7-8 januari + Del 2: 4-5 mars.
  • Stockholm Del 1: 4-5 mars + Del 2: 1-2 april
  • Umeå Del 1: 4-5 mars + Del 2: 1-2 april

Coach level 2
Omfattar sex utbildningsdagar måndag till lördag. Utbildningen sker i nära samverkan med Badminton Swedens riksläger. Deltagaren bör ha god erfarenhet av att coacha tävlingsspelare och kunna visa goda förkunskaper i badmintontaktik och teknik. Förkunskapskrav Coach Level 1. Antagning meddelas i anslutning till sista anmälningsdag.

  • Sundsvall 2-7 januari

Anmälan
All anmälan sker via anmälningslänk på Badminton Swedens hemsida: https://www.badminton.nu/Utbildning/anmaldighar/ Länk till annan webbplats.

Har du eller din förenings tränare inte påbörjat sin tränarutbildningsresa ännu?
Klicka er in och läs om våra lokala grundkurser Shuttle Time Länk till annan webbplats. och Badminton ABC. Länk till annan webbplats. Mer information hittar du om alla våra tränarutbildningar HÄR. Länk till annan webbplats.

För frågor och funderingar, kontakta utbildningsansvarig Hannes Andersson, hannes.andersson@badminton.nu

För frågor kring ansökan av bidrag för utbildning, kontakta föreningsutvecklare Claes Johansson, claes.johansson@badminton.nu. Just nu kan kursavgifter subventioneras genom att söka återstartsstöd. Deltagare kan också söka återstartsstöd för eventuella resekostnader.

Publicerad: 2022-11-11

Senast uppdaterad: 2022-12-19

Sponsorer