Gå till innehåll
Victor Badmintonligan
Victor Badmintonligan

En eftertraktad SM-buckla

På lördag riktas blickarna mot Fyrishov, Uppsala. Blir det Fyrisfjädern eller Trollhättan som vinner Lag-SM guldet?

Ludvig Petre Olsson förväntar sig en mycket speciell eftermiddag då Trollhättan kan bärga ett historiskt guld. Men det kommer att krävas en maxprestation för att lyckas.
”Jag tror på en extremt spännande match. Båda lagen har starka lag och i flera av matcherna kan det gå hursomhelst och då handlar det om dagsform och vem som kan hålla nerverna i styr. Om jag skulle tippa ett resultat säger jag att vi vinner i golden.”

”Generellt så ser jag oss som favoriter i dubbelkategorierna och dom som favoriter i singel. Det verkar också som att det kommer vara mycket publik, speciellt nu när det är Fyris som spelar, och Svenska Cupen pågår. Det gör ju att man blir lite nervös men det kommer bli otroligt roligt att spela.”

”Jag inte haft bästa uppladdningen då jag haft en förkylning, förhoppningsvis blir den lindrig så jag kan spela bra på lördag. Att få spela finalen är något speciellt, vi har aldrig vart i final och det skulle vara riktigt stort för klubben och staden om vi kunde stå som segrare.”

Följ upplösningen på plats eller via Solidsport med sändningsstart 15.45 på lördag.

Bana 1:
https://solidsport.com/bad.../watch/lag-sm-final-2023-bana-1 Länk till annan webbplats.

Bana 2:
https://solidsport.com/bad.../watch/lag-sm-final-2023-bana-2 Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-04-13

Senast uppdaterad: 2023-04-13

Sponsorer